Factorian nieuwsbrief 3
...

Factorian nieuwsbrief 3

By admin
november 24, 2017

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De Derde nieuwsbrief heeft de volgende onderwerpen:

  • Na FIFA toernooi op naar het volgende Event: 25/11: ADO Den Haag Clinic & Brian’s Oktoberfest
  • Clashes: Campus Wijnhaven – (Wo)men vs LUC (Wo)men (29/11) & 1/12 !
  • Contributie
  • ALV datum geprikt: 23 Januari : 19:00 – 21:00 uur!
  • Nieuwe bestuursleden Football Factory
  • Even voorstellen: De Dames Selectie en hun nieuwe trainer Thijs de Jong
  • Spelregelbewijs halen: Voorkom een boete !

Na FIFA toernooi op naar de volgende Events: 25/11: ADO Den Haag Clinic & Brian’s Oktoberfest

Het FIFA team Timothy en Floris waren de verdiende winnaars op ons succesvolle traditionele Playstation FIFA Toernooi. Veel leden vinden eigenlijk 1 maal per jaar te weinig voor zo’n succesvol evenement, de kantine van Football Factory was werkelijk stampvol! De activiteiten commissie is zeer verheugd dit te horen. We hopen derhalve dat het volgende event ook zo aanslaat: Factorian Surprise. Zet 25 november alvast in je overvolle agenda. Dat wordt een mooie surprise party !

Op 25 november geven de Dames van ADO Den Haag een clinic voor de Dames van Football Factory. Naast een sportieve training wordt ook de voetbalkennis opgeschroefd. De dames van ADO Den Haag spelen in de Eredivisie en waren in het seizoen 2015-2016 zelfs bekerkampioen. Een waanzinnige kans voor de dames van Football Factory om door echte professionals getraind te worden! Als afsluiting van de clinic wordt er door de activiteiten commissie een borrel voor de hele vereniging georganiseerd.  25 november wordt dus sowieso een geweldige avond! De clinic duurt anderhalf tot twee uur ! Na de ADO Clinic zal Brian’s Oktoberfest aanvangen, een borrel, waarvoor je sowieso je beerpong vaardigheden moet inzetten

Clashes: Campus Wijnhaven – (Wo)men vs LUC (Wo)men (29/11) & 1/12 !

El Classico, Der Klasiker, Derby dÍtalia, De klassieker, Le Classique. Al deze derby’s vallen in het niet bij de nieuwste Haagse Factorian derbies !  De vrouwen spelen tegen elkaar op 29/11 en de heren slijpen de messen op 1 december. Komt dat zien Meer info op Facebook HVV Football Factory.

Contributie

Tot op heden hebben een groot aantal leden de contributie nog niet betaald. Graag willen wij jullie erop attenderen dit zo snel mogelijk te doen. Indien in gebreke, dan sluiten wij het nemen van incassomaatregelen op korte termijn niet uit.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

In de vorige nieuwsbrief was het al aangekondigd. De Algemene Leden Vergadering (ALV), zal weer gehouden worden: Dinsdag 23 Januari 2018. De vergadering start om 19:00 uur (einde 21:00 uur).

 Voorstellen nieuwe bestuursleden  

De oproep om het bestuur te komen versterken is niet aan dovemans oren gericht. Niels de Looff en Timothy Boerendonk komen ons bestuur versterken, als respectievelijk penningmeester en secretaris. Roel Gielkens en Oscar Hammerstein blijven aan in het bestuur, maar zullen minder zware portefeuilles gaan beheren. Dit alles zal formeel worden bekrachtigd tijdens de ALV 23 januari 2018. Voor de volledigheid: Ook Twan van de Togt, Martijn Voskamp en Lucas Seewald hebben vanuit ‘Het Haagse’ zitting genomen in het hoofdbestuur. Daarmee komt het aantal bestuursleden inmiddels op 11. Een uiteenzetting van ons bestuur en de portefeuilles:

Voorzitter: Pieter van Schie

Voorzitter HVV Football Factory : Lucas Seewald

Penningmeester: Niels de Looff

Penningmeester HVV Football Factory: Mark Voskamp

Secretaris: Timothy Boerendonk

Secretaris HVV Football Factory: Twan van de Togt

Sponsoring: Roel Gielkens

Webmaster en Damesvoetbal: Tanja Mesman

Materiaal: Oscar Hammerstein

Facilitaire zaken, Activiteiten & Events: Mark van de Horst

Algemeen bestuurslid: Rocky Poulina

Zoals jullie lezen hebben we nu een zeer actief en groot bestuur. Toch doen we een oproep aan onze leden om het bestuur te komen versterken. Onze studenten voetbalvereniging gaat haar jubileum jaar (10 jaar) in , en dat brengt veel extra taken en verantwoordelijkheden met zich mee.

Even voorstellen: De Damesselectie en haar nieuwe trainer Thijs de Jong

Zoals reeds aangekondigd in Factorian Nieuwsbrief 1, zouden we nog wat meer vertellen over de dames selectie. Met ingang van dit seizoen staat Thijs de Jong aan het roer van de Dames selectie. Samen met zijn kompaan Brian Thong begeleiden zij de dames. De damesselectie komt uit in de 4e klasse. Ze komen o.a. uit tegen Dames 2 (onze Haagse studentes van HVV Football Factory) en Duindorp SV (de Haagse vereniging waar Football Factory mee samenwerkt en de accommodatie deelt op de Houtrustlaan 1). De clash tussen Duindorp en Football Factory VR 1 liep uit op een jammerlijke 2-3 nederlaag, maar de dames van Thijs de Jong deden het al beter tegen de dames van Van Nispen (2-1 overwinning). Op 25 november zal ook de dames selectie meedoen aan de ADO Den Haag Clinic !

Spelregelbewijs halen: Voorkom een boete !

Bij sommige wedstrijden zijn er jonge spelers/speelsters die een wedstrijd hebben meegespeeld zonder in het bezit te zijn van het spelregelbewijs. Daarmee is die speler/speelster in overtreding, want zonder spelregelbewijs ben je niet speelgerechtigd. Dus A-junioren en senioren die geboren zijn in het jaar 1998 of later, mogen zonder spelregelbewijs niet spelen. Uit coulanceoverwegingen gaat de KNVB niet meteen over tot het opleggen van sancties, maar via deze nieuwsbrief willen wij je er nogmaals op wijzen dat na 7 keer meespelen zonder spelregelbewijs aangifte bij de tuchtcommissie zal worden gedaan. Mogelijk volgt er dan een zware sanctie. De richtlijn hiervoor is: een boete van € 200 voor de vereniging (deze boete wordt door gefactureerd aan de speler) en 4 wedstrijden uitsluiting, waarvan 2 voorwaardelijk, voor de speler.  Vanuit de Football Factory administratie is duidelijk geworden dat er nog steeds een aantal spelers/speelster wedstrijden hebben meegespeeld zonder spelregelbewijs. Voorkom een boete en kom snel in het bezit van dit spelregelbewijs! Activeer je account of log in op www.voetbalmasterz.nl , doorloop de levels en haal je spelregelbewijs!

Post By : admin