factorian nieuwsbrief 4
...

factorian nieuwsbrief 4

By admin
december 22, 2017

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De vierde nieuwsbrief is onze kortste nieuwsbrief tot nu toe, en heeft de volgende onderwerpen:

  • Zalig Kerstfeest en gelukkig nieuwjaar
  • Factorian Oliebollen Zaalvoetbaltoernooi
  • Factorian Weekend
  • Winterstop
  • ALV datum geprikt: 23 Januari : 19:00 – 21:00 uur!

Zalig kerstfeest en Gelukkig 2018 (Ons jubileum jaar !)

Vanuit het bestuur wensen wij alle Factorians, familie, vrienden en vriendinnen  en aanhang een zalig kerstfeest, fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. 2018 wordt sowieso een mooi jaar voor Football Factory. Op 23 mei bestaan we immers alweer 10 jaar !

Factorian Oliebollen Zaalvoetbaltoernooi

Football Factory is weliswaar nog erg jong, er zijn inmiddels toch al veel tradities. Elk jaar houdt Football Factory haar traditionele zaalvoetbaltoernooi. Dus ook dit jaar strijden op vrijdag 22 december de Factorian teams op het oliebollentoernooi om het zaalkampioenschap. Alle studenten trekken hun zaalschoentjes aan en slijpen de messen. Aanvang 18:30 uur – einde 23:00. Kom lekker voetballen en/of kijken! Daarna gaan we een drinkie doen in de stad! Meer info op Facebook  Football Factory

Factorian Weekend

Het Factorian Weekend… weer zo’n geweldige traditie. Het traditionele clubweekend, man, man, man, wat een feest barst er direct los in 2018. Het Factorian weekend wordt dit jaar op 5-7 januari georganiseerd. Inschrijven kan t/m het Oliebollentoernooi ! De tikkie is reeds in de Factorian apps verschenen.  Waarom naar Spanje gaan als je gewoon dichtbij in de buurt op trainingskamp kunt gaan en jaar helemaal los kunt gaan… Wist je dat in de Dikke van Dale staat dat je een alcoholist bent als je meer dan 2 glazen  bier per dag drinkt… tenzij je student bent.  Enfin, als je het allemaal niet meer aankan, kun je gewoon naar huis lopen (tenzij je de tennistafel hebt gesloopt), of je gaat gewoon slapen waar je staat, zit of ligt. Gezellig !

Algemene Leden Vergadering (ALV)

De Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt gehouden op dinsdag 23 Januari 2018. De vergadering start om 19:00 uur (einde 21:00 uur).

Post By : admin