Factorian nieuwsbrief 6
...

Factorian nieuwsbrief 6

By admin
februari 26, 2018

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden, Den Haag e.o. geeft sinds het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit. Met al weer Factorian Nieuwsbrief nummer 6 brengen wij onze Factorians goed op de hoogte van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De tweede nieuwsbrief van 2018 heeft als onderwerpen China, Karalis en on 10-jarig jubileum.

Football Factory goes Karalis

Zaterdag 3 maart zetten we Leiden op zijn kop! Die avond gaan we met de Factorians naar Karalis om daar te genieten van een ovenheerlijke pizza en onbeperkt drank! Daarna zullen we uiteraard doorrollen naar een kroeg voor een ijskoud biertje om er een echt Factoriaans avondje van te maken!

Be a Factorian, Be there!

Meld je aan via Facebook Events Football Factory en Betaal de doorgestuurde Tikkie Football Factory Goes Karalis en verzeker je van een plekje aan de Factoriaanse Tafel!

Wil je voetballen in China met Football Factory?

LVV Football Factory gaat voor het tweede jaar op rij een volledig verzorgde reis (accommodatie, maaltijden, sightseeing & een gedeeltelijke vergoeding voor de vliegtickets) internationaal studententoernooi spelen in China.

Dit jaar reist de selectie in de periode 11 juli 26 juli 2018 af naar Wuhan, om daar de strijd aan te gaan met andere universiteiten, waaronder Tsinghua, Cambridge, Oxford, Melbourne en andere grote universiteiten uit de hele wereld met als  doel: De World Elite University Football Cup 2018 mee naar Leiden te nemen!

Data China Trials

Ben jij een student en goede voetballer? Doe dan mee met de China trials en wordt geselecteerd voor het: University Leiden Football Factory World Elite China Team ! Data voor de China trials zijn:

  • 27 februari en 6 maart, 21:00 uur:

(Universitair Sport Centrum Einsteinweg 6 Leiden );

  • 28 februari en 7 maart, 21:00 uur:

(Sportcomplex Duindorp SV, Houtrustlaan1, Den Haag)

 10-jarig jubileum

Op 23 mei 2018 bestaat LVV Football Factory, de grootste studentenvoetbalclub van Leiden & Den Haag, 10 jaar ! De activiteiten commissie zoekt nog extra handjes voor ideeën en het organiseren van allerhande festiviteiten rondom ons Factorian jubileum. Meld je aan via info@lvvfootballfactory.nl  bij Mark van der Horst.

Post By : admin