Factorian nieuwsbrief 8
...

Factorian nieuwsbrief 8

By admin
juni 7, 2018

 

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. geeft sinds het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit. Met al weer Factorian Nieuwsbrief nummer 8 brengen wij onze Factorians goed op de hoogte van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. Nieuwsbrief nr. 8, pagina 2 en 3 zijn mededelingen van het bestuur, met als onderwerpen de nieuw privacy wetgeving, contributie voor het seizoen 2017/2018, Overschrijvingen en zomerschema. Op pagina 1 en 2 wordt ons 10-jarig jubileum volop belicht.

Festiviteiten 10-jarig jubileum begonnen !

Sinds 23  mei 2018 bestaat LVV Football Factory, de grootste studentenvoetbalclub van Leiden & Den Haag, 10 jaar ! Met 2 testimonials tussen Factorians en Overlords werd het jubileum seizoen 2017/2018 afgetrapt.

De activiteiten commissie heeft een paar mooie jubilea activiteiten in petto. Naast onze vaste activiteiten: de Factorian BBQ Seizoen opening, het FIFA toernooi, Oliebollentoernooi, en  Factorian Weekend zullen er nog meer speciale activiteiten worden georganiseerd, zoals de Factorian Pub Quiz en de Jubileum reünie… De eerstvolgende activiteit is de Jubileum Galawedstrijd, omgedoopt tot het ‘het Paul Janknegt toernooi’.

In het kader van het 10-jarig jubileum wordt de Galawedstrijd uitgebreid! Na de succesvolle edities van de afgelopen 3 jaar, is het jubileum jaar ook precies de juiste tijd om groter uit te pakken! Op 17 juni om 12:00 starten we de strijd om het Paul Janknegt Bokaal en blazen we de Galawedstrijd nieuw leven in! Denk aan gezelligheid, voetbal van een niveau waar Real en Liverpool nog een puntje aan kunnen zuigen en eten achteraf! Laat weten of je er bij bent om er een mooi feestje van te maken! Info over eten volgt nog!

Laat even weten of je erbij bent aan jeroen.stals@hotmail.com .

In de volgende nieuwsbrief meer Jubileumnieuws !

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in werking getreden; een nieuwe privacywet voor de hele Europese Unie. Dat betekent dat wij als Football Factory moeten voldoen aan strengere eisen bij het gebruik van persoonsgegevens. Vanzelfsprekend doet het bestuur er alles aan om te voldoen aan alle geldende regels en hebben wij naar aanleiding van deze nieuwe regelgeving ons privacy beleid aangepast.  Het bestuur houdt een register bij waarin de namen, adressen en geboortedata, geslacht alsmede (indien mogelijk) een telefoonnummer en persoonlijk e-mailadres van de leden zijn opgenomen. In het register worden alleen die gegevens bijgehouden die voor het realiseren van het doel van de vereniging noodzakelijk zijn. Het bestuur kan geregistreerde gegevens aan derden verstrekken, waaronder sponsors, behalve van het lid dat tegen deze verstrekking bij het bestuur schriftelijk bezwaar heeft gemaakt. Doorgifte van de gegevens zonder een besluit van de algemene vergadering en zonder het recht op bezwaar gebeurt voor de noodzakelijk door de vereniging aan derden te verstrekken gegevens, waaronder aan de bond, en aan overheden of instellingen, onder andere in verband met te verkrijgen subsidies. Gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk gelet op het doel of een bestaande wettelijke verplichting. Kijk op onze site voor meer informatie over ons privacy beleid: http://www.lvvfootballfactory.nl/wp/wp-content/uploads/2018/06/Privacyverklaring-LVV-Football-Factory.pdf

 

Contributie seizoen 2017/2018 blijft gelijk !  Early Bird Actie ook dit Seizoen !

Afgelopen week heeft het bestuur besloten dat de contributie voor komend seizoen hetzelfde zal blijven. Tevens komt er weer een Early Bird-actie (betalen voor 1 augustus)! Gebruik de kortingscode ‘earlyfactorian’ om 10 euro korting op jouw contributie te krijgen.

 

 

Zomer Schema Trainingen

Op 31 mei zijn de reguliere trainingen afgelopen.  In overleg met het Universitair Sportcentrum is er het volgende zomerschema uitgekomen. Er kan er nog fijn tegen een balletje worden getrapt op.

De maandagavonden t/m 18 juni: Trainingen gaan gewoon door voor Dames en Heren, volgens bekend schema

Dinsdagavonden 5 juni t/m 3 juli: 21:00 – 22:30 Training China Selectie.

Woensdagavonden: 6, 13 en 20 juni: half veld van 19:30 – 21:00 uur, voor de heren Zondag 1 en Zaterdag 3. Andere helft is bezet. Op  6, 13 en 20 juni: Vanaf 21:00 – 22:30 uur voor de Dames

Donderdagavonden: 7 juni vervalt voor iedereen

Andere donderdagavonden:  14 en 20 juni training voor China Selectie om 19:30 – 21:00. Overige Za1/Za2 Heren Selectie traint om 21:00 – 22:30 uur

Periode: 27 juni – 15 augustus: Hele voetbalveld geboekt van 19:30 – 21:00 uur voor dames en heren op woensdag.

 

Overschrijvingen en uitschrijvingen

Indien je volgend seizoen niet door wilt gaan, vergeet je dan niet voor 15 juni uit te schrijven. Dit kan alleen door persoonlijk een mail met je gegevens te sturen naar penningmeester@lvvfootballfactory.nl.  Uitschrijvingen dienen individueel per persoon ingediend te worden en kunnen niet per team worden gedaan. Indien je dit niet voor 15 juni doet, dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Mocht je voor een langere periode naar het buitenland gaan, geef dit dan ook tijdig aan.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Football Factory

Post By : admin