Factorian nieuwsbrief 9
...

Factorian nieuwsbrief 9

By admin
november 11, 2018

Daar is ie dan weer. Onze digitale nieuwsbrief voor het seizoen 2018/2019: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De eerste nieuwsbrief heeft de volgende onderwerpen:

  • Factorian Activiteiten Halfjaar planning
  • Eerstvolgende Evenement: FIFA Toernooi & Oktoberfest 10 november, 18 uur !!!
  • Bestuursontwikkelingen !
  • ALV wordt gepland in December/Januari – Factorian Beleid

Factorian Activiteiten / Halfjaarplanning

Natuurlijk heeft u onze halfjaarplanning Info Bulletin met activiteiten reeds gezien. De leden van de activiteiten commissie hebben een zeer fraai overzicht gegeven van alle activiteiten in ons jubileumjaar. In deze nieuwsbrief nogmaals aandacht voor de upcoming events !  

FIFA Toernooi en Oktoberfest

De twee activiteiten met zeer grote succes rate van vorig jaar zijn dit jaar weer terug! Ons traditionele FIFA Toernooi staat weer in de planning ! In de kantine van Football Factory hebben zelfs een dubbele happening. Het FIFA toernooi, wat inmiddels niet meer weg te denken is uit een Factorian jaar, is dit jaar op 10 november gepland. Het FIFA 2019 toernooi belooft natuurlijk weer een verhitte strijd te worden. Zijn jij en je vaste FIFA buddy weer klaar voor deze avond? Deze avond staat niet alleen in het thema van het toernooi, maar ook van het sinds vorig jaar uitgeroepen legendarische Oktoberfest 2.0! Ondanks dat we volgens de kalender alweer 10 november aantikken, is het nooit te laat om de Duitse traditie te vereren in je lederhösen met een pull bier, mooie dames in dirndls en genoeg kaart- en dobbelspelletjes om de avond door te komen. Dus neem je gezelschapspelletjes mee en doe je mooiste outfit aan, kom genieten van het toernooi en laat het goudgele sap de hele avond vloeien. Schrijf je in via: activiteiten@lvvfootballfactory.nl Wees er snel bij ! Inschrijvingskosten 5 euro per persoon:  http://www.lvvfootballfactory.nl/clubinfo/activiteiten/

Mooie Reserve tenues

Wanneer je thuis speelt tegen een team dat bijna dezelfde kleuren heeft, kun je de reserve tenues aanvragen bij het bestuur via WhatsApp. Op basis van deze aanvraag zal via WhatsApp contact met de teamleider worden opgenomen en zullen de reserve shirts (van onze Chinese sponsors)  worden gedistribueerd aan het Factorian team. Deze verwachten wij dan weer direct na de wedstrijd (ongewassen edoch compleet) terug !  

Bestuursontwikkelingen

Vorig seizoen is er een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden. Inmiddels hebben we vele nieuwe aanmeldingen binnen. Dat is ook nodig, want onze studenten voetbalvereniging wordt alsmaar groter en groter. In de komende maanden zullen we een nieuwe professionaliseringslag maken.  U hoort hier snel meer over.

Algemene Leden Vergadering (ALV)

Een nieuwe ALV zal weer worden uitgeschreven in December 2018/Januari 2019.

Post By : admin