News
...
admin
comments off
24nov

Factorian nieuwsbrief 3

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De Derde nieuwsbrief heeft de volgende … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 3”

Read More
admin
comments off
16okt

1 ingang naar de sportvelden afgesloten

Deze week zal de buitengevel van het LCP gebouw (het gebouw direct naast onze sportvelden) worden gesaneerd van asbest. Hiervoor wordt de weg langs de vlaggenmasten vanaf woensdag 11 oktober afgezet. Je kan dus niet lopen en ook niet fietsen naar de sportvelden via deze ingang. Toegang is uitsluitend mogelijk via de ingang aan de … Continue reading “1 ingang naar de sportvelden afgesloten”

Read More
...
admin
comments off
30sep

Factorian nieuwsbrief 2

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De tweede nieuwsbrief heeft de volgende … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 2”

Read More
...
admin
comments off
29sep

Geen trainingen op maandag 2 en dinsdag 3 oktober

Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober zijn er geen trainingen. Dit in verband met het leids ontzet. Vanaf 4 oktober zullen de trainingen volgend het reguliere schema weer doorgaan

Read More
...
admin
comments off
29sep

HVV Football Factory – Handig om te weten !

Wellicht is het jullie al opgevallen? Er is inmiddels een Haagse Zuster studentenvoetbal vereniging opgericht, te weten d.d. 23 mei 2017:  HVV Football Factory. Dit was overigens geen nieuw idee. Een stukje geschiedenis: De studentenvoetbalvereniging LVV Football Factory is opgericht op 23 mei 2008. Football Factory is qua concept vanaf de oprichting ingericht als een … Continue reading “HVV Football Factory – Handig om te weten !”

Read More
...
admin
comments off
26sep

‘Piet Schiet’ verleert het nooit bij Football Factory

Vierde klasse A (zaterdag)-  Pieter van Schie kon zich niet heugen dat Football Factory ooit een openingsduel van de competitie had gewonnen. Nu is en blijft de club de jongste voetbaltelg in Leiden zonder al teveel historie nog, maar de club grossiert jaarlijks in elk geval niet in reeksen van overwinningen. Dit seizoen zou het … Continue reading “‘Piet Schiet’ verleert het nooit bij Football Factory”

Read More
...
admin
comments off
11sep

Voorbeschouwing: Football Factory heren zaterdag 1

Waar andere clubs een weekend naar Lunteren gaan bijvoorbeeld ter voorbereiding van het seizoen of gaan paintballen om te de teamgeest aan te scherpen, daar ging Football Factory twee weken naar China. De club vertegenwoordigde de Universiteit van Leiden op het prestigieuze ‘World Elite University’ toernooi. Football Factory Voorzitter Pieter van Schie daarover: ,,In de … Continue reading “Voorbeschouwing: Football Factory heren zaterdag 1”

Read More
...
admin
comments off
16aug

Factorian nieuwsbrief 1

  Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. Deze eerste nieuwsbrief heeft de volgende … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 1”

Read More
...
admin
comments off
13aug

Dé studentenvoetbal vereniging van Leiden: Football Factory

Als student in Leiden, wil je voetballen bij een studenten voetbalvereniging. Bij een club die begrijpt dat je soms moet studeren en héél soms brak bent. Waar met jouw team presteren zeker leuk is, maar het biertje in de kantine ook altijd goed smaakt. Waar je kunt praten over voetbal of filosoferen over het wel … Continue reading “Dé studentenvoetbal vereniging van Leiden: Football Factory”

Read More
...
admin
comments off
11aug

Voorbereiding studenten Football Factory (Leiden) van start !

De voorbereiding op het seizoen 2017/2018 gaat langzaamaan van start. Op 12 augustus start Football Factory, de grootste en snelst groeiende Leidse studentenvoetbalvereniging, al weer. De officiële voetbalclub van de Universiteit Leiden start met een professionele introductie c.q. trainingsstage op haar eigen Universitair Sportcentrum in Leiden. Deze training is natuurlijk open voor publiek. De eerste … Continue reading “Voorbereiding studenten Football Factory (Leiden) van start !”

Read More