News
...
admin
comments off
19mei

Factorian nieuwsbrief 7

  Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden, Den Haag e.o. geeft sinds het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit. Factorian Nieuwsbrief nummer 7 staat volledig in het teken van ons 10-jarig jubileum. Football Factory 10-jarig jubileum Op woensdag 23 mei 2018 bestaat LVV Football Factory, bestaan we 10 jaar ! Dat moeten … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 7”

Read More
...
admin
comments off
26feb

Factorian nieuwsbrief 6

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden, Den Haag e.o. geeft sinds het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit. Met al weer Factorian Nieuwsbrief nummer 6 brengen wij onze Factorians goed op de hoogte van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De tweede nieuwsbrief van 2018 heeft als … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 6”

Read More
...
admin
comments off
22feb

Universiteit Leiden goes China 2.0

LVV Football Factory gaat voor het tweede jaar op rij een volledig verzorgde reis (accommodatie, maaltijden, sightseeing & een gedeeltelijke vergoeding voor de vliegtickets) internationaal studententoernooi spelen in China. Dit jaar reist de selectie in de periode 11 juli 26 juli 2018 af naar Wuhan, om daar de strijd aan te gaan met andere universiteiten, waaronder Tsinghua, Cambridge, Oxford, Melbourne en … Continue reading “Universiteit Leiden goes China 2.0”

Read More
...
admin
comments off
20jan

Factorian nieuwsbrief 5

  Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. geeft sinds het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit: Met de Factorian Nieuwsbrief brengen wij onze Factorians goed op de hoogte van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De eerste nieuwsbrief van 2018 is inmiddels al weer de vijfde … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 5”

Read More
...
admin
comments off
22dec

factorian nieuwsbrief 4

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De vierde nieuwsbrief is onze kortste … Continue reading “factorian nieuwsbrief 4”

Read More
...
admin
comments off
24nov

Factorian nieuwsbrief 3

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De Derde nieuwsbrief heeft de volgende … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 3”

Read More
admin
comments off
16okt

1 ingang naar de sportvelden afgesloten

Deze week zal de buitengevel van het LCP gebouw (het gebouw direct naast onze sportvelden) worden gesaneerd van asbest. Hiervoor wordt de weg langs de vlaggenmasten vanaf woensdag 11 oktober afgezet. Je kan dus niet lopen en ook niet fietsen naar de sportvelden via deze ingang. Toegang is uitsluitend mogelijk via de ingang aan de … Continue reading “1 ingang naar de sportvelden afgesloten”

Read More
...
admin
comments off
30sep

Factorian nieuwsbrief 2

Het bestuur van de grootste studenten voetbalvereniging van Leiden e.o. heeft besloten m.i.v. het seizoen 2017/2018 een digitale nieuwsbrief uit te brengen: Met de Factorian Nieuwsbrief denken wij onze Factorians goed op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen in en om Football Factory en het Universitair Sportcentrum. De tweede nieuwsbrief heeft de volgende … Continue reading “Factorian nieuwsbrief 2”

Read More
...
admin
comments off
29sep

Geen trainingen op maandag 2 en dinsdag 3 oktober

Op maandag 2 en dinsdag 3 oktober zijn er geen trainingen. Dit in verband met het leids ontzet. Vanaf 4 oktober zullen de trainingen volgend het reguliere schema weer doorgaan

Read More
...
admin
comments off
29sep

HVV Football Factory – Handig om te weten !

Wellicht is het jullie al opgevallen? Er is inmiddels een Haagse Zuster studentenvoetbal vereniging opgericht, te weten d.d. 23 mei 2017:  HVV Football Factory. Dit was overigens geen nieuw idee. Een stukje geschiedenis: De studentenvoetbalvereniging LVV Football Factory is opgericht op 23 mei 2008. Football Factory is qua concept vanaf de oprichting ingericht als een … Continue reading “HVV Football Factory – Handig om te weten !”

Read More