Sponsoring

Sponsoring

Universiteit Leiden Universitair Sportcentrum

45 sporten! Het volledig gerenoveerde USC biedt nu nog meer mogelijkheden om in beweging te komen. Het is de mix van gezelligheid, conditie, gezonde voeding, kracht, dans, sport, spel en ontspanning die jou iedere week weer in beweging brengt.

Met meer dan 10.000 m2 aan sportplezier krijg je een unieke kans om te ontdekken wat je leuk vindt. Dans, fitness, verschillende teamsporten, yoga, body & mind, zwemmen, verdedigingssporten en een groot scala aan groepslessen. Maar ook als je kampt met een blessure of geïnteresseerd bent in voedingsadvies kun je bij ons terecht. Er is voor ieder wat wils!

LVVFF: “Naast de top voetbal accommodatie, biedt  het USC ook een breed aanbod van sportfaciliteiten aan onze leden. Een ideale samenwerking voor elke voetbalvereniging die het beste voor heeft met haar leden!”

Sowieso

Sowieso een feestje!

Sowieso is hét studentenfeest waar je kunt meeblèren en dansen op de lekkerste deuntjes💃🏼 SWS staat garant voor hitjes, billenshake en escalatie! Bezoek onze facebookpagina voor meer info: https://www.facebook.com/pg/teamsowieso/about/?ref=page_internal

Werkcenter 

Werkcenter is een sociaal-maatschappelijke onderneming die sinds 2008 in internationaal verband opereert. Rode draad in de projecten van Werkcenter is werkgelegenheid, jongeren en Europa. Werkcenter is gelauwerd als ‘Good Practice Europese Unie’ in 2006 en 2012. In 2013 is Werkcenter als eerste sociale onderneming in de EU uitverkoren om de EC Preparatory action ‘Your first EURES job’ uit te voeren (YfEj by Werkcenter).
Recentelijk zijn we genomineerd voor de Internationale Prijs ‘Learn for Life 2014’.

 

LVVFF: “Zonder Werkcenter geen Football Factory. Al vanaf de oprichting is Werkcenter een trouwe sponsor van onze club en vormen zij een tussen het studentenleven en de toekomstige jaren in het werkveld”

Warentuin

Warentuin